S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

cena 91,00 Kč

V případě, že na našich stránkách nenaleznete produkt, o který máte zájem, neváhejte nás kontaktovat. Pokusíme se ho pro vás zajistit.

... přejeme příjemný nákup.

info@sevitrade.cz


Vína MORAVSKÁ

 


Dopřejte si láhev dobrého vína.

Výběrem vhodného vína navíc podpoříte chuť jídla
a z hodování pak budete mít ještě větší požitek.

Víno je dárek jak víno

Vybírat můžete z hotových balíčků nebo nás kontaktujte a připravíme Vám individuální nabídku na míru.

Výhody vinných darů

Dar ve formě tichého vína (nesmí být například šumivé nebo perlivé, cena nesmí přesáhnout 500 Kč za kus)
je daňově uznatelným výdajem jako drobný reklamní a propagační dárek dle daně z příjmu (§25 odst. 1 zákona
o daních z příjmu) a tímto vzniká i nárok na odpočet DPH.A navíc ho každý ocení!

Vaše logo na našich vínech

Na víno se dá jednoduše umístit logo Vaší firmy a to v několika variantách - samolepkou na lahev, vytisknout
přímo na etiketu, s přidáním komplimentky do vinného balíčku, nebo uvedení loga na balíčku.

Kontaktujte nás na emailu info@sevitrade.cz, připravíme nabídku ideálního vinného daru na míru.

 

DLE OBSAHU CUKRU

Suché: nejvýše 4 g zbytkového cukru / litr

Polosuché: 4,1 – 12 g zbytkového cukru / litr

Polosladké: 12,1 – 45 g zbytkového cukru / litr

Sladké: minimální obsah 45g zbytkového cukru

 

DLE BARVY

Bílé víno: vyrábí se z bílých, růžových nebo červených hroznů vinné révy.

Růžové víno: vyrábí se z modrých hroznů bez nakvášení.

Červené víno: vyrábí se z modrých hroznů nakvášením.

 

DLE TŘÍDY A DRUHU

Stupeň cukernatosti (ČNM°) = množství kg cukru ve 100 litrech moštu.

 

Stolní víno

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 11 stupňů cukernatosti. Nesmí být označováno

názvem odrůdy ani názvem vinařské oblasti.

 

Jakostní víno

Vyrábí se z hroznů, které dosáhly nejméně 15 stupňů cukernatosti. Odrůdové jakostní víno

musí obsahovat nejméně 85% vína vyrobeného z odrůdy uvedené na obalu. Známkové

jakostní víno smí být vyráběno smísením odrůdových jakostních vín.

 

Víno s přívlastkem

Musím obsahovat nejméně 85% vína vyrobeného z odrůdy uvedené na obalu. Bývá označ.

názvem přívlastku, názvem vinařské oblasti, vinařské obce a rokem sklizně hroznů.

Nesmí se doslazovat řepným cukrem.

 

KABINET: se vyrábí z hroznů, které dosáhly nejméně 19 stupňů přírodní cukernatosti.

POZDNÍ SBĚR: se vyrábí z hroznů, které dosáhly nejméně 24 stupňů přírodní cukernatosti.

VÝBĚR Z HROZNŮ: se vyrábí z vybraných bobulí, které dosáhly nejméně 27 stupňů

přírodní cukernatosti.

LEDOVÉ VÍNO: se vyrábí z hroznů, které byly sklizeny při teplotách mínus 6°C a nižších,

v průběhu sklizně a zpracování zůstaly zmrazeny a získaný mošt vykazoval nejméně 27

stupňů přírodní cukernatosti.                                                                                                                       

SLÁMOVÉ VÍNO: se vyrábí z hroznů, které byly před zpracováním skladovány na slámě

Či rákosu nebo byly zavěšeny ve větraném prostoru po dobu alespoň 3 měsíců a získaný

mošt vykazoval nejméně 27 stupňů přírodní cukernatosti.